Чому варто купити ОСАГО через інтернет | Ринокстраховка

Pavlo
Pavlo N 10.12.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

З поширенням цифрових технологій, що використовуються для продажу всіх видів товарів і послуг, хвиля техно-тренду вразила й страхову галузь, що було лише питанням часу. Адже купувати в інтернеті, не виходячи з дому, зручно не тільки мобільні телефони, але і авто страховки. Поліси ОСАГО Україна онлайн - вже доступні з 27.03.2019. А придбати ОСАГО онлайн - справа 5 хвилин.

Image Description

Завдяки все більш широкому використанню смартфонів і додатків, страховики навчилися краще взаємодіяти зі своїми клієнтами через інтернет.

Фактично, багато страховиків вже глибоко перейшли в онлайн, продаючи поліси автострахування зайнятим професіоналам, які повністю володіють цифровими технологіями і вважають за краще придбати осаго онлайн в Інтернеті.

Перш ніж перейти до можливостей онлайн-страхування, розумно поміркувати, чи дійсно онлайн-страховки на авто є найкращим варіантом для вас?

Переваги придбання авто страховки онлайн

  1. Ціна осаго страхування онлайн

При покупці автостраховки в інтернеті, ви можете обрати поліс і зробити оплату без посередників - напряму. Страхові компанії отримують вигоду від цього, оскільки не потрібно оформлювати фізичні документи та не потрібен додатковий час на їх обробку та ведення. Крім того, не потрібно платити страховим агентам комісію за продаж вам полісу, тому дешевше придбати осаго онлайн.

Відсутність витрат на поширення і обробку знижує вартість полісу. Покупці зазвичай отримують економію у вигляді більш низьких страхових платежів.

Крім того, щоб залишатися конкурентоспроможними і спонукати все більше і більше клієнтів купувати поліси в інтернеті, страхові компанії також надають клієнтам додаткові знижки до 20%. Крім того, оскільки компанії-емітенти кредитних карт мають систему бонусних балів і знижки на онлайн-транзакції, це може ще більше знизити ціну, якщо придбати осаго онлайн. Обов'язкове ОСАГО Україна онлайн дешевше офлайнового паперового аналога.

  1. Немає агентів

Взаємодія зі страховими агентами іноді може виявитися обтяжливим, оскільки у них є свої власні плани і вони наполягають на оффлайн полісі, щоб отримувати хороші комісійні. Оскільки агенти можуть бути не такими неупередженими, як ви сподіваєтеся, покупка автостраховки через Інтернет може бути для вас кращим варіантом. Крім того, існує додаткова загроза підроблених полісів і зустрічаються випадки роботи з агентами-шахраями.

Звичайно, для тих, хто волів би, щоб відповіді на свої питання і сумніви вирішувалися більш оперативно, мати справу з агентом більш зручно, ніж отримувати відповіді онлайн або в центрах обробки онлайн замовлень. Страхові агенти можуть проконсультувати вас про приховані застереження й надати корисні поради щодо важливих деталей, які вам не розкажуть в онлайн-чаті. Але в такому випадку вам буде вигідно скористатися інноваційними страховими сервісами, такими як РИНОКСТРАХОВКА. Тут ви зможете і проконсультуватися зі справжніми фахівцями абсолютно безкоштовно і придбати осаго Україна онлайн не виходячи з дому.

  1. Зручно й безпечно

При покупці автомобільного полісу онлайн ви можете порівняти різні варіанти, обрати поліс і самостійно заповнити всі дані онлайн. Крім того, ви можете переконатися, що інформація введена правильно, оскільки агенти можуть втратити важливу інформацію, якщо ви покладаєтеся на них при заповненні форм. Пізніше це може призвести до того, що претензія буде повністю відхилена через недостовірну інформацію.

Крім того, особисте відвідування офісу страхової компанії може виявитися трудомістким завданням, іноді вимагає декількох поїздок туди і назад.

Онлайн-замовлення також спрощує збереження всіх ваших важливих документів, де немає загрози фізичної реальної крадіжки ваших документів.

Однак існує ризик витоку особистої інформації або того, що інформація про кредитну картку стане доступною для шахраїв, якщо ви придбаєте автострахування в інтернеті по не захищеному каналу, на сайті без SSL-захисту. Придбати осаго онлайн на сайтах з однойменним брендом і доменом рівня торговельної марки (.ua), набагато обачніше, так як у них будуть дотримані всі заходи безпеки.

Клієнти також повинні пам'ятати, що ніколи не варто повідомляти інформацію про свої персональні дані будь-кому в інтернеті. Спілкуйтеся з онлайн-консультантами тільки за офіційними телефонами (які вказані на сайті).

  1. Пролонгація й оплата

Дуже легко забути, що необхідно сплатити страховий внесок, коли закінчується страховка. Саме тут як не можна до речі допомагає онлайн-аккаунт. Власникам онлайн-полісів надаються своєчасні нагадування, щоб вони ніколи не пропустили оплату або поновлення свого полісу, тим самим гарантуючи, що страхове покриття буде безперебійним.

Крім того, вам не потрібно зв'язуватися зі страховими агентами під час поновлення або здійснювати багато поїздок в відділення страхової компанії. Все що потрібно це скористатися вашим страховим сервісом онлайн самостійно або за допомогою онлайн-консультантів.

  1. Широкі можливості порівняння онлайн-полісів

Завдяки сучасним онлайн-інструментам порівняння і фільтрації, поліси тепер легко порівнювати один-з-іншим онлайн. Ви можете порівнювати ті опції, які відповідають вашим вимогам, і обрати страховий поліс ОСАГО відповідно до ваших потреб - простим і прозорим способом, перш ніж зробити покупку автостраховки онлайн. Придбати осаго онлайн - не тільки дешевше але і об'єктивніше й якісніше, ніж в офісах страхових компаній.

  1. І переваги і недоліки

Страхові агенти не завжди відкрито говорять про недоліки своїх страхових компаній. Швидше вони замовчують про них. Але якщо ви скористаєтеся неупередженим страховим сервісом порівняння полісів онлайн, наприклад, таким як РИНОКСТРАХОВКА, вам буде надана можливість побачити не тільки позитивні сторони але і негативні. Це вигідно відрізняє об'єктивні онлайн сервіси від традиційних страхових агентів.

  1. Миттєва перевірка

А як же перевірка полісу згідно МТСБУ? Ви знаєте що це таке? Це коли ви самостійно можете перевірити ваш поліс ОСАГО в централізованій базі. З онлайн електронними полісами - це не проблема. А з паперовими - можуть виникнути питання: тому що в базі вони з'являються не відразу. І тут тільки довіряй своєму страховому агентові, щоб він або вона вчасно внесли поліс в базу МТСБУ. Електронні ж поліси перевіряються самостійно: перевірка полісу МТСБУ відбувається або за номерним знаком авто або за номером полісу.

  1. Безготівковий розрахунок

Забудьте про здачу або відсутність терміналів в офісах страхових компаній. Придбати осаго онлайн можна тільки онлайн. Звичайно є і недоліки: якщо у вас є тільки готівка - вам доведеться знайти найближче відділення банку - щоб оплатити страховку.

Чи підходить вам онлайн страхування вирішувати звичайно ж тільки вам. Зважте всі за й проти, розгляньте всі сценарії, а потім вирішуйте, чи потрібне вам онлайн страхування?

ПОДІЛИТИСЯ: